Bungalovi Amfora Ljubuški

Za putnike koji žele uživati u znamenitostima i ljepotama grada Ljubuški, Bungalovi su savršen izbor. Bungalovi svojom pogodnom lokacijom omogućuje gostima lagan pristup svemu što ovaj ljupki grad može ponuditi.

Na lokaciji koja je čvorište puteva između atraktivnog vodopada Kravice, te u blizini Međugorja nalaze se jedinstveni bungalovi u prelijepom prirodnom ambijentu koji gostima pružaju neobičan (nesvakidašnji) doživljaj. Dodir prirode, blizina bazena i restorana Amfora čini ovu lokaciju još zanimljivijom.

Bungalovi su opremljeni luksuznim i pomno odabranim namještajem, klima uređajima, tv, wifi, sušilom za kosu te besplatnim kozmetičkim proizvodima. U bungalovima su dostupni ručnici i posteljina. Također našim gostima dostupna su i osvježenja poput flaširane vode, čaja, kave…


Bungalov ima spavaću sobu sa velikim bračnim krevetom (180×200), kupatilo, terasu od 18 m2, dnevni boravak sa udobnim kaučem na razvlačenje sa madracem koji se otvara u krevet dimenzija 160×200 i potpuno opremljenu kuhinju.
Parkirno mjesto je osigurano i nalazi se u dvorištu.


Gradske destinacije koje možete vidjeti su povijesna kula Hercega Stjepana iz 14. stoljeća, Franjevački samostan i Muzej sv. Ante Padovanskog Humac, te Slapovi Kravice i Međugorje koji su dostupni na 15 minuta vožnje od objekta. Bungalovi su udaljeni 35 minuta vožnje od Mostara i najbližih mjesta na Jadranskoj obali.

Bungalovi su opremljeni luksuznim i pomno odabranim namještajem